HALLGATNI ARANY!

2023. február 24. 14:28 - SolarFlex

Imperial Triumphant - Spirit of Ecstasy

A Birodalom System of a Down-ja?

Rápillantva a borítón mélázó, fehér tunikába öltöztetett, ékszerekkel ékesített emberalakra, feltűnik a kezében tartott fémsisak, mely akár az Anakinnak szánt álarc prototípusának is megfeleltethető. A zenei fájlokban rejlő komplex morbiditás erősen rétegfüggő hallgatnivalót képez, nem éppen a dolgos hétköznapok utáni kikapcsolódásra hangolódva, se nem random lejátszási listára a tengerparthoz vezető autópályán, mondjuk, Chris Rea Looking For The Summer örökzöldjét követően. Viszont érdemes lehet belekukkantani, milyenfajta képek villanak fel Théta-healing során e kiadvánnyal kapcsolatban, még ha a Nirvanát nem is, de legalább az Extázis Szellemét megidézve.

A Tatooine-on Darth Vader meghívja Luke Skywalkert egy stampedli Kraken Blackre a Mos Eisley-i Cantinába. Miután merő szórakozásból mentális erejével kiiktatta a bejárati droid detektort, a kocsmában senki nem fordított különösebb figyelmet rájuk a fokozódó hangzavarban. A Kantin Band ad hoc jelleggel éppen fúziós jazzt prüntyögött a háttérben, amikor a Nagyúr hamar megelégelte a székletlazító jammelgetést, és egy lazán fojtogatós kézmozdulattal Nalan Cheel felé intett:

- Játszatok nekünk Imperial Triumphantot, különben elhúzhattok mind a Yavini csatába!

- De Nagyuram! - tiltakozott remegő lábakkal a zenész. - Ahhoz már kották is kellenének! Nem szolgálhatnánk esetleg az Imperial March-al? - próbálta elcsukló hangon tompítani Vader haragját.

A baljós árnyak láttán már Luke sem maradhatott közömbös, így gyorsan megtörte a helyzet tragikumát:

- Játszatok inkább Lorna Shore-t! Rendicsek?

- Jó! Az menni fog! - örvendezett Nalan a felmentő manővernek, miközben a padlóra zuhant a Nagyúr szorításából szabadulva.

Amint a kedélyek lassan csillapodni kezdtek, Luke rendelt egy kék tejturmixot magának, majd suttogva kíváncsiskodni kezdett:

- Te, Apa! Mi a fallosz az a Triumphant? Sosem hallottam még róluk!

- Hát pedig már jó ideje velük blokkoljuk a lázadó egységek kognitív funkcióit.

- Basszus, erre bezzeg Yoda nem tanított! Biztosan nem lehet legális, különben a Szenátus még a féceszt is kiverné belőlünk, ha ezt lenyomnánk élő adásban.

- Ne aggódj, fiam, amíg én vagyok az apád. Palpatine sima szavazati többséggel ezt is lezsírozza nekünk a Galaktikus Kongresszuson - váltott birodalmi hangnemre Anakin, majd intett Ackmenának, hogy vigyen ki a zenészeknek egy kör Juri levet és írja csak mindet a számlájához...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://solarplexus.blog.hu/api/trackback/id/tr4518057368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
HALLGATNI ARANY!
süti beállítások módosítása